Stara Gwardia
![]() |
|
Witam.
Do zakupu wytwornicy pary polecam firmę ,,ALUX'' w Bielsku Białej. Dobrze doradzą jak używać sprętu itp. W zakładzie w którym pracowałem była między innymi deska z odsysaniem pary i wytwornicą pary . Używaliśmy wody z kranu ale po każdym skończonym prasowaniu wypuszczało się całkowicie wodę. Zauważyłem że kamień wytrącał się z wody po ostygnięciu wody. Raz na jakiś czas był sypany specjalny proszek do zbiornika z wodą ,po nagrzaniu i spadku ciśnienia woda z proszkiem i zanieczyszczeniami była wypuszczana. --- Ostatnio edytowane 2015-09-06 17:24:35 przez myszek67 --- |
|
Administrator
![]() |
|
Agula jeszcze chciałam dodać, że mając generator pary i zwykłą deskę Viledy bardzo dużo pary skrapla się na podłogę.Zresztą o tym dziewczyny pisały dlatego też od razu zaproponowałam zakup deski z odsysaczem. No a zestaw to już w ogóle miodzio. Sama czaję się na tego Comela bom dostała dotację ![]() Trinny generator zawsze możesz sprzedać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no to gratuluje
teraz bedziesz szastac kasiora ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję.
No co Ty mam wszystko rozplanowane, żadnych szaleństw nie przewidziałam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
bedziesz szastac tak jak ja ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Comel zmówiony
![]() Dziękuję za rady i pomoc w podjęciu decyzji. Odezwę się jakie pierwsze wrażenia ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Niestety nie. Maszyny mam, potrzebuję pieniążków na towar ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.