Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O, jaki fajny, łopatologiczny tutek!! Chwilowo mi nie potrzeba okrycia na głowę, ale jakby co to wiem, gdzie szukać. Dzięki, Emilú!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
lwi- nie ma za co. Dokładnie tak jak piszesz-łopatologiczny= coś dla mnie
![]() pastelovenitki- dziękuję, mama zachwycona Kubusiem i możliwością szycia dla niego ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ostatnie dwa uszytki, coś dla mamy i dla synusia, czyli wspomniany wcześniej żakiecik z dresówki (wykrój z papavero) i czapa z ucholkami dla małego szkraba. Do czapy powstaną jeszcze spodnie i chustka. Do żakietu jeszcze nie wszyłam poduszek na ramiona (bo nie mam
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Jeszcze raz te same uszytki, ale już na modelach docelowych, leciały aż do Francji
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wow, to początki? brawo! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super czapki, komplecik i żakiet. Brawo wielkie
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki wszystkim za miłe słowa
![]() ![]() ![]() Wczoraj uszyłam spodnie do kompletu z czapą z ucholkami ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy ja widzę ogonek???
Ja do dziś boję się szyć kieszeni, prze de mną spodnie, wykrój gotowy, a ja się boję, a Tobie tak zgrabnie wyszły ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.