| Świeżynek
  |  | 
| 
  Dzięki   . A oto walentynkowa koszulka z raglanowymi rękawami dla męża. Tylko kieszonka trochę za nisko wyszła  | |
| Świeżynek
  |  | 
| Hejka wszystkim. Dłuuuuugo mnie tu nie było. Po drodze była praca, urodzenie drugiego dziecka i inne okoliczności, które sprawiły, że nie miałam czasu tu zaglądać. Ale za to miałam trochę czasu aby poszyć. Oto kilka ostatnich moich prac   . Zapraszam do oglądania i oceniania. | |
| Świeżynek
  |  | 
| Podusia walentynkowa, ochraniaccz do łóżeczka, pościel i organizaer, oraz komplet czapa+ komin dla teściowej   | |
| Świeżynek
  |  | 
| komplet spodnie baggy i bluza z kominem dwie pirackie piżamki | |
| Świeżynek
  |  | 
| Piżakmowe potworki oraz strój karnawałowy dla mojego przedszkolaka | |
| Świeżynek
  |  | 
| A i jeszcze na koniec sukienka z tkaniny. Tu pozowałam w 5 miesiącu ciąży   | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Potworki podbiły moje serce   Sukienka też jest ekstra, prześliczna tkanina! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ile uszytków    Wszystko piękne ale najbardziej mi się podoba strój karnawałowy  aż mnie ciekawi jak na modelu wygląda. | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Jak na początki świetnie szyjesz. Znaczy się talent jest, teraz są możliwości aby się rozwinął.   ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Dzięki za miłe słowa. Zdjęcie tylko takie mam synusia w przebraniu. Jak wrócił z przedszkola od razu chciał je ściągnąć, bo średnio lubi się przebierać. No i niestety w domu nie dał sobie zdjęcia zrobić   . A tkanina na sukienkę to pościel z lumpka za całe 5zł  . Potworki też cieszą się powodzeniem wśród dzieci. | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook