Świeżynek
![]() |
|
Czy warto kupić ta maszyne??? mam bardzo niski budzet i na nowa nie moge sobie pozwolic.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
To chyba jest poprzedniczka Silverki.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
podobno tak ale nie moge znalezc zadnnych opini na jej temat
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To nie jest poprzedniczka silvercresta, to zupełnie inna maszyna, sprzedawana również w sieci Lidl.
Jeśli masz mocno ograniczony budżet poszukaj maszyny wyglądającej tak http://b2.pinger.pl/42c9456f7b19068d991a2dea695b0bcf/ucznik.jpg może to być łucznik, singer, widziałam też z napisem finesse, to wszystko to samo. Wiem, że wiele z dziewczyn szyje na "silverkach" i jest zadowolonych. Ja też próbowałam, i wg mnie nie warto nawet tych 200 czy 300zł na ten badziew przeznaczać. Zaznaczam że jest to tylko moje subiektywne zdanie i nie będę się wykłócać jak ktoś stwierdzi, że szyje na tej maszynie od kilku lat i jest zarąbista. --- Ostatnio edytowane 2015-11-02 21:49:20 przez GoraLove Szycie --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podany przez Ciebie link się nie wyświetla.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przecinek przeszkadza w prawidłowym wyświetleniu. : )
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Górale Szycie a skąd Twoje negatywne doświadczenia z Silverką?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Boże , a co to "przeciek".
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Po prostu z doświadczenia. Zakupiłam, zasiadłam pełna optymizmu i po pierwszym wielkim łał(w końcu nowa maszyna po 30letnim łuczniku)było z minuty na minutę gorzej. Kiedy już pogodziłam się ze stratą tych kilkuset zł(nie pamiętam dokładnie, kosztowała wtedy niecałe 400zł chyba)padł naprężacz i po reklamacji zwrócono mi pieniądze. Gdyby nie to, pewnie wylądowałaby na śmietniku, lub w czeluściach piwnicy, bo głupio byłoby mi nawet komukolwiek ją oddać. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
dzięki czyli wiem ze bym wywalila pieniadze
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.