Stara Gwardia
![]() |
|
Chcę chyba DDL8700 z silnikiem energooszczędnym. Marki silnika nie znam, ponieważ nie podają jej zazwyczaj. To jest istotne, jaki dokładnie silnik jest, czy wystarczy, że wiem, że chcę servo? A ceny są różne, póki co szukam najtańszej. Mniej więcej ok 1400-1600 netto wychodzi. ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Właśnie o taki silnik mi chodziło, energooszczędny ponieważ jest lepszy niż silnik sprzęgłowy na 320 volt.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jest przede wszystkim cichy. Te sprzęgłowe strasznie buczą...Pierwotnie chciałam jakąś niedrogą zwykłą mechaniczną stebnówkę, ale wszystkie, które trafiłam, są z silnikiem sprzęgłowym, i każda strasznie buczała...
Bardzo Ci dziękuję za pomoc ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Silnik sprzęgłowy jeżeli jest włączony to cały czas pracuje ,czy maszyna szyje lub nie.Silnik serwo pracuje tylko wtedy gdy chcemy szyc maszyną.Gdy maszyna nie szyje nie pobiera prądu w przeciwieństwie do silnika sprzęgłowego.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co będzie szyte na tej maszynie i ile ?
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Matrioszko ja mam wszystkie maszyny energooszczedne
automata mam Jacka ale zwykle Juki zwyklych Jackow mi nie polecano ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiem, ale myślałam, że ten zwykły silnik trochę ciszej chodzi ![]()
Rzeczy raczej lekkie - sukienki, spódnice, bluzki. A ile? Tyl ile dam radę wykroić i uszyć sama. Nie będzie to szwalnia.
Dziękuję. Decyzja dzisiaj zapadła, biorę mechaniczną Juki z silnikiem energooszczędnym. Pół dnia siedziałam i sprawdzałam dzisiaj oferty i jeszcze wszystkich nie sprawdziłam ![]() ________________________________________________________
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ja ja mam tylko z pozycjonerem, polecam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A do czego ten pozycjoner się przydaje? ________________________________________________________
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
np gdy przystajesz podczas szycia igla wbija sie w material, zeby nie ucieklo, nie musisz juz kolem przekrecac
bardzo przydatna funkcja ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.