Stara Gwardia
![]() |
|
A, to już wiem, dzięki ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
przemysłówka, no kopnijcie mnie jeszcze może ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale że co?.. ________________________________________________________
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
tez se kup ![]() a co ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
niestety miejsce w mojej pracowni jest wykorzystane z meniskiem wypukłym, ostatnio jeszcze nabyłam drogą kupna przemysłowe żelazko z wytwornicą i dechą, więc nie wcisnę tam już nawet dodatkowego pudełka szpilek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja miałam miejsce na jedną rzecz - wytwornica pary albo maszyna ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wytwornicę mogę złożyć(mam wtedy miejsce do krojenia), maszyny nie, no i tak mam dwie maszyny, wieloczynnościówkę i owera, jakbym miała przemysłówkę to wieloczynnościówka też by była potrzebna do dziurek. Ale jak tylko się dorobię większego pomieszczenia to już mam upatrzony odpowiedni sprzęt ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maszynę już mam ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję bardzo, nie mogłam znaleźc tego ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.