Stara Gwardia
![]() |
|
Przeglądałam i nie znalazłam takiego wątku.Na jednym z forów założyłam taki i z okazji świąt się sprawdza .Susanko mam nadzieję ,ze nie będziesz miała nic przeciw
![]() nasze jajka oszalały. Malowały się w paseczki i w kółeczka i wstążeczki. Teraz wszystkie krzyczą - hura hura wesołego Alleluja! ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zabawny króliczek! zdrowych i SPOKOJNYCH świąt!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super życzenia i królik ![]() Mokrego dyngusa i mile spędzonych chwil świątecznych ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Królik jak żywy!!!!11
Wszystkiego najlepszego dla forumowiczek, rodzinnych swiąt Wielkanocnych i mokrego dyngusa. Obyśmy po świętach nie miały kaca moralnego z powodu obżarstwa. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I ja życzę Wam i Waszym najbliższym -
zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja rowniez zycze wszystkim pelnych slonca i radosci swiat, smacznego jajeczka, rodzinnej atmosfery oraz umiarkowanie mokrego dyngusa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zdrowych, szczęśliwych świąt i odpoczynku dla spracowanych rączek
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
A ja Wam życzę oddechu, chwili spokoju w rodzinnym gronie... Niech te święta pomogą nabrać dystansu do siebie i świata... a później może być już tylko lepiej...
Wszystkiego najlepszego dla Was ![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Marzenko bardzo dobrze, że założyłaś świąteczny wątek, miałam nadzieję, ze ktoś to zrobi bo dopiero teraz mam chwilę, żeby zerknąć na forum ![]() Kochani życzę wam wspaniałych, radosnych, pełnych rodzinnego ciepła Świąt Zmartwychwstania Pańskiego ![]() Mokrego dyngusa, bogatego zajączka, odpoczynku... ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
To ja na sam koniec.... ale Wesołych świąt!!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.