Stara Gwardia
![]() |
|
O, jakie cudne! Wielkie uznanie dla Twoich zdolności i cierpliwości
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję, ale nie jestem pewna czy na takim jaśku da się spać...jest bardzo wypchany, mi raczej przypomina przytulankę
![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-05-23 22:17:29 przez Drozdzikowa --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wspanialy prezent, narzutka sliczna, a te slimaczki na poduszce wygladaja bombowo!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładny komplet na łóżko.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Komplet sprezentowany
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Świetny pomysł na prezent - dzieci jak widać doceniają takie handmadowe prezenty ![]() Śliczności, sama bym chciała taki komplecik ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękny komplet i wcale się nie dziwię, że solenizantce się podobał. Z własnego doświadczenia wiem, że dzieci bardziej doceniają handmade niż dorośli ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Powiem wam, że miałam tremę z tym prezentem
![]() Dopiero potem mi powiedział, ze jego Mama też kiedyś zrobiła handmade'owy prezent szwagierce(w latach '90/00). To była ręcznie robiona makatka na ścianę z motywem lasu i ogólnie natury. Pracowała nad nią ponad 3 miesiące, wycinała drzewa, zwierzęta, wypełniała wkładem, żeby było wypukłe i naszywała ręcznie aplikacje. M. wspomina, że dla niego jako dziecka to było coś spektakularnego, miała ok.150x100cm i była bajeczna, kolorowa i 3D ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niezła trauma. Dlatego twierdzę, że dzieci bardziej doceniają niż dorośli, chociaż sama kiedyś przeżyłam mały zawał jak zobaczyłam "swoją" kołderkę podłożoną kotu - dopiero po chwili dotarło do mnie, że kot jest tak kochany, że dzieci dzielą się z nim swoimy ulubionymi rzeczami, ale co przeżyłam to moje ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Przykro było słuchać takiej historii, ale ja się nie dam złamać...
![]() ![]() ![]() ![]() Za to Męża doceniłam - w sumie to się troszczył o mnie i chciał chronić przed rozczarowaniem... czyli jednak się podoba moja pasja ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.