22 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
|
|
To nie maleństwo ale "serducho" o wymiarach 30x32 cm. Marianka, dziękuję za linka, nie wiedziałam o takiej akcji. No ale moje serce to forma płaska, może służyć jedynie jako podkładka pod talerz, garnek ewentualnie pod jakiś flakon. Nie wiem czy coś takiego można wysłać. A powłoczki uszyję na pewno, tylko muszę kogoś poprosić o wydrukowanie szablonu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Uszyłam. Następna (ale tylko powłoczka) będzie w przyszłym tygodniu. Wykorzystałam "przydasie" - kwiatek z heksagonów i poduszeczkę z Ikei. Trochę dziwny kształt ma to serce, ale taki jest schemat.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jestś człowiekiem czynu, piękna poduszka. Będziesz wysyłać?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tak Marianka50, będę wysyłać. Miała być tylko powłoczka ale są dwie poduszeczki. Oby przekazały pacjentkom pozytywną energię.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Na pewno tak będzie, śliczne są
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję Marianka za uznanie, poduszeczki już "powędrowały" do Leszna. W wolnych chwilach, dla polepszenia nastroju, wyprodukowałam takie oto bombki na choinkę.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładne. Chyba miałaś bardzo dużo tych wolnych chwil ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
|
|
Nie znam się na bombkach więc chętnie się wypowiem
Zdjęcie nr.4 - tu się aż prosi aby te warstwy były w różnych kolorach na przemian. Da się tak ? ________________________________________________________
Mój Blog: https://benedeksewingarea.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Benedek kiedyś na forum dziewczyna wpadła
to jej blog frogcrafts.blogspot.com i tam ma takie bombki ma.Jak Łucznik przepraszam że zaśmiecam,mi się akurat cała zielona podoba😁 |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję za zainteresowanie. Odpowiem Wam "hurtowo". ikk, czasu mam oczywiście sporo (to jeden z uroków emerytury), ale nie za dużo. Benedek, da się zrobić w dwóch czy w iluś tam kolorach - i warstwowo, i w rzędach, ale najbardziej podobają mi się "karczochy" jednokolorowe. Ania 79 - nie gniewam się, nie ma o co. Nigdy wcześniej nie robiłam bombek, zmotywowała mnie i nauczyła moja kuzynka. Jeszcze jestem w trakcie nabierania wprawy.
|
22 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.