18 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
super, chociaż chyba trzeba by przeprasować zakładki, albo je nawet przestębnować
![]() A łydki bardzo ponętne ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
No super NIGHT FOX ale się będą kobiety za tobą oglądać
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
NIGHT FOX jesteś niemożliwy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
NIGHT FOX - NEVER STOP DESIGNING !!!
http://nightfox.pl FaceBook: https://www.facebook.com/pages/Night-Fox/249430335071236 |
|
Administrator
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie dosc ze w kilcie to jeszcze spadnie i dopiero bedzie hahaha ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lisie, a nie trzeba było uszyć ten kilit z pomarańczowego materiału?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Słuchajcie, w Kościele widziałam faceta. Facet, jak facet. Bardzo młody, urodą nie grzeszył, ale jak on był ubrany .... !!! Oczy chciały mi wyjść z gałek. Po prostu cudownie. Wiecie, jak na moją małą mieścinkę to był niezwykły widok. Wszyscy ubrani w spodnie i koszulki, albo marynaki. A ten był ubrany wg najnowszych trendów mody. Coś wspaniałego wśród tylu taka samo ubranych mężczyzn. Ubrany był podobnie , jak mężczyzna na tym zdjęciu. Zamiast kurtki miał marynarkę, bluzkę w marynarskie paski i tenisówki. W moim małym miasteczku to był niecodzienny widok. Tylko chwalić takie osoby, które umieją się wyróżnić.
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A ja muszę coś dodać do tej mody męskiej. Mam podróbkę szkockiego kiltu i często chadzam w takiej spódniczce po domu. Coś wspaniałego , szczególnie w upalne dni. Naprawdę polecam panom takie ubranko !!!
Jest to inicjatywa mojej małżonki, kóra dopinguje mnie do jak najczęstrzego chodzenia w spódniczce, a muszę się przyznać ,że mam inne spódniczki. |
18 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.