Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczęta i Chłopcy, bo mamy kilku Panów
![]() ![]() P. S. Nota bene facet w reklamie jest nieziemsko przystojny, prawda? ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dopiero dzisiaj obejrzałam ją pierwszy raz. Rzeczywiście, fajna i nie tylko ze względu na mena, choć ja to bym mu grzywkę poczochrała, bo jak dla mnie za mocno uładzony... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O jak dla mnie też za bardzo ugładzony ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięwczęta, on przecież specjalnie jest tak ulizany, bo jakby wyglądał z lwią grzywą w latach 50? Albo 30?
![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-05 12:56:56 przez Manuskrypt1 --- |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Świetna reklama. Uderzyło mnie w niej, że współczesna stylizacja jest najbardziej bezbarwna i bezpłciowa. Już nawet wyśmiewane wszem i wobec lata osiemdziesiąte są lepsze, mają jakiś charakter. Ale ja i tak najbardziej lubię siedemdziesiąte. Obiecałam mojemu mężowi, że uszyję mu kiedyś spodnie dzwony. Jemu też się podobają, a dostać dzwony dla faceta w sklepie to nie wiem, czy się da...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Myślę, że współcześnie "boimy" się mieć własny styl. Podążanie za "inspiracjami", modami sezonowymi jest akceptowalne, ale stworzenie własnego, pokoleniowego stylu już nie. Nikt nie chce być "masą", a jednocześnie wszyscy wychodzący i odrzucający masowość sami w nią wpadają - moda retro chociażby. Osoby podążające za nią na początku były outsiderami, jednostkami, ale jak 90% społeczeństwa zaczęło się tak nosić, bo chciało być wyjątkowe, to z indywidualizmu zrobił się trend
![]() Poza tym, jak czytam magazyny modowe, to panuje fatalizm: "wszystko już było, możemy jedynie odtwarzać przeszłość, ale sami nie stworzymy niczego." Itd w tym tonie ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Faktycznie niezła reklama.
Ja od .... kurcze ile to ja już mam lat... ok od dawna mam jeden styl... Militarno-przygodowy. Bojówki ( rożne odcienie zieleni , camuflaże, i beże ) do tego sportowy polar .... ostatnio coraz bardziej dopasowany ![]() koszulki typu termoaktywnego. Kurtka typu Treking, Buty wysokie pustynne noszone gdy tylko zniknie śnieg .... mam już prawie każdy model - tak mam ich sporo... pod tym względem jestem gorszy od Was Koleżanki. Brakuje mi jeszcze tych Merrell Sawtooth http://soldiersystems.net/blog1/wp-content/uploads/2010/11/Merrell-Sawtooth.jpg Czyż nie są wspaniałe?? ![]() ________________________________________________________
NIGHT FOX - NEVER STOP DESIGNING !!!
http://nightfox.pl FaceBook: https://www.facebook.com/pages/Night-Fox/249430335071236 |
|
Administrator
![]() |
|
Oj racja ![]() ![]() NIGHT FOX bo Ty nie dość, że wyjątkowy to jeszcze stały... w stylu ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mój ma taki sam Susanko dzinsy i koszulki a jak ostatnio miał założyć garnitur bo szliśmy na chrzest to ile się nagadał
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Heh, a mój z kolei chętnie by nosił codziennie koszule, ale nie chce mnie obciążać prasowaniem, którego nie znoszę
![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-05 21:34:58 przez Cybinka --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.