Stara Gwardia
![]() |
|
Facet w koszuli zawsze wygląda pociągająco. Jaka by ona nie była. Nawet w zwykłej domowej koszuli
![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-06 03:39:58 przez Manuskrypt1 --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Fox - buty, które pokazałeś to jedyne (chociaż nie tej firmy) jakie posiadam do chodzenia po górach
![]() A jeśli chodzi o modę męską, to ostatnio uszyłam pierwszą w moim życiu koszulę męską (bawełna z lnem) na specjalne zamówienie syna ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Haha skąd ja to znam ![]() ![]() ![]() Dobra, przepraszam, już się nie chwalę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
U mnie to samo
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczne Susanno, mój na co dzień to thishert (nie wiem czy dobrze napisałam) i spodnie dresowe,do pracy dżinsy, za to jak jest niedziela,święto czy wyjazd na zwykłe imieniny to garnitur obowiązkowo, w ogóle lubi się stroić, butelka perfum aż do auta nie da się wsiąść bo oddychać nie można ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
To u mnie to samo... zawsze ja czekam przy drzwiach na Hrabiego, a on lata po mieszkaniu i dopieszcza swój wygląd żeby "bosko" wyglądać
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Hahah dziewczyny położyłyście mnie na łopatki ![]() ![]() Mój butelkę perfum będzie zużywał chyba z 5 lat. jest zadbany, czyściutki i pachnący ale nie lubi się stroić. Pielęgnacja - minimum, tylko to co trzeba (żel do golenia, krem po goleniu, dezodorant, czasem jakiś fajny zapaszek, krem do rąk). Ostatnio kupiłam mu krem dla facetów z nowej serii Ziaji to się nawet ucieszył ![]() Może powinnam zacząć dla niego szyć? Jak myślicie??!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
O to masz się dobrze
![]() ![]() Ja pierwsze co uszyłam na mojej maszynie to koszulki (takie zwykłe najzwyklejsze- z rękawem reglanowym) dla Pięknego- ale to z racji jego niestandardowych wymiarów raczej ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Mój mąż za to odwrotnie - codziennie do pracy w koszuli, i zazwyczaj marynarka do tego (kierownicze stanowisko) i spodnie zwykłe materiałowe a'la dzinsowe i buty trampkowate - taka niby sportowa elegancja. Ostatnio mówił że się go ktoś w pracy zapytał gdzie zostawił deskorolkę
![]() A w domu to właśnie polo/t-shirt i spodnie rybaczki. A rano - łazienkę zajmuje na około 2,5 minuty, ogólnie wstaje tak 15 min przed wyjściem do pracy - a je śniadanie i robi sobie kanapki do pracy ![]() ![]() ![]() Jak na razie uszyłam mu - a raczej wszyłam zamek do spodni, i zaszyłam to co się popruło na szwie, ale jak będzie coś w burdzie męskiego to może spróbuję ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a ja swojego wysłałabym do Trinny i Susanny; bo tylko dżinsy i t-shirty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od wielkiego dzwonu założy garnitur, namówiłam go na jeden, czarny; jak na razie; chciałabym jeszcze lniany, szary i granatowy - oraz - kolorowe koszule. Szanowny uznaje tylko białe ![]() ![]() a jak ubierze się w garnitur - od razu wygląda jak BCBG - jak to mówią Francuzi. A krem do rąk? użyje w ilości śladowej, jak mu skóra na palcach popęka! brrr!!! chyba skorzystam z patentu na męski krem ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-06 09:38:06 przez pajesia --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.