31 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
|
|
Z torebki nie jestem zadowolona. Coś z nią jeszcze nie tak... chyba nie mam "serca" do torebek, to nie moja bajka...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szkoda, bo torebka wygląda całkiem fajnie, może nie warto się zniechęcać po jednej próbie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nie, nie zniechęcę się
nie poddam się tak łatwo ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
TO ciekawe. A mnie właśnie szycie torebek najbardziej rajcuje. Jak to można mieć różne odczucia na ten sam temat. ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
super aż mnie zmotywowały te piękne ciuszki
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ta poduszeczka to genialny pomysł,muszę sobie taką uszyć bo pojemnik ze szpilkami ciągle się przede mną chowa, no i myślę że bardzo ułatwia pracę przy upinaniu, mnie wtedy zawsze brakuje trzeciej ręki.Torebek nigdy nie szyłam,nie mam pojęcia jak to "ugryźć" technicznie? Widzę że jesteś zdolniacha Xanti.Gratuluję!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Cieszę się, że moje ciuszki motywują do szycia
![]() A zdolniachą niestety nie jestem. Wciąż się czegoś uczę, czytam, oglądam, próbuję... typowy uparty wyrobnik, który nie miał szczęścia i nie posiada nikogo w rodzinie, kto mógłby go wprowadzić w arkana krawiectwa... Ale wielkie dzięki za słowa uznania ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W mojej rodzinie jakoś nikt się nie pcha aby poznać ja to pięknie ujęłaś arkana krawiectwa, a chętnie bym kogoś wprowadziła. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A ja bardzo bym chciała, żeby ktoś mnie wprowadził w arkan krawiectwa
![]() ![]() Szczerze powiem, że jak szyję sama dla siebie to wychodzi mnie to dużo taniej niż w sklepie. Ja oczywiscie nie mam założonej firmy i stąd to właśnie wynika. Zaczęłam szyć również ze względu na to, że zawsze jak chciałam kupić np. kurtę to już w głowie wiedziałam jak będzie wyglądać, ale oczywiście w sklepach nic takiego nie było, a jak już było coś podobnego to kosztowało "miliony". Szycie sprawia mi wielką frajdę, bardzo to lubię, ale wielu rzeczy jeszcze nie wiem i nie ma kto mi tego pokazać... Panie w sklepie z materiałami dziwią się, że dziewczyna w wieku 22 lat szyję, ostatnio powiedizały, że pierwszy raz widzą taką młodą "krawcową"- to jeszcze za duże słowo, bo do krawcowej to mi cho cho daleko ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Monko bo teraz łatwiej kupić niż uszyć, ciuszków jest masa na bazarkach tylko, że wtedy wyglądamy podobnie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
31 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.