Administrator
![]() |
|
Z tą koszulą flanelową to mnie rozbroiłaś ![]() ![]() Bardzo podoba mi się pierwszy żakiecik. Dawno go szyłaś? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Xanti, jak napisałaś flanelowa koszula to już widziałam zieloną kratkę i łowienie ryb... ![]() ![]() Żakieciki super! Ja właśnie mam szyć żakiet na kursie i tak się męczę, żeby znaleźć cokolwiek fajnego w Burdzie. Jakoś nie lubię żakietów i nie mam serca do szukania wykroju i tkaniny... Ale Twoje żakiety są zachęcające. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki
![]() sztruksowy żakiecik szyłam z pół roku temu (model 103 Burda 11/2006)ale jeszcze nigdzie w nim nie byłam (tak to jest jak się ma za dużo ciuchów) materiał z allegro. http://www.nume.pl/viewer.php?file=4ljkkkz1bx8n9h1p8spk.jpg |
|
Stara Gwardia
|
|
Niestety nie pomogę Ci, bo gusta są różne
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A skąd wzięłaś taką flanelę? ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
ze sklepu z tanimi tkaninami, do którego link gdzieś już wrzuciłam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
koszula flanelowa na salony!
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
na pewno zwykła, powiem więcej - trochę cieńsza od "przeciętnej" flaneli... to taka bawełna udająca flanelę
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dorzucę jeszcze 2 żakieciki (tylko czym pochwalę się za jakiś czas, skoro nie mam niczego w trakcie "tworzenia"..)
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koszula ,taaa niby flanelowa jest superrrr podoba mi się fason i tkanina .Czy pamiętasz gdzie jest wykrój na nią ?
i Ostatni żakiet ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.