Stara Gwardia
|
|
Przeglądając niektóre galerie np. Wojtka można popaść w kompleksy, ponieważ nie szyję tak szałowych ciuszków. Szyję głównie dla siebie i domowników i są to całkiem zwyczajne fatałaszki. Pokażę Wam kila z nich - głównie te, z których jestem zadowolona
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
cd..
|
|
Administrator
![]() |
|
Ej kochana Ty taka skromna nie bądź! Kapitalna ta pierwsza bluzka z grubym paskiem (uwielbiam taki styl) i sukienka widać, że wymagała sporych zdolności ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja jestem pełna podziwu, mi się Twpje ciuszki bardzo podobają. W szczególności te zwiewne bluzeczki- bardzo takie lubie
![]() Musze się zdobyć na odwagę i sobie taką uszyć ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo pięknie, masz talent, podziwiam twoje umiejętności ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka nie jest moim dziełem - tylko bolerko - dlatego wszystko inne na fotce jest w innym kolorze (suknia też była bordowa)
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki za ciepłe słowa, ale z tym talentem byłabym ostrożna... ja powiedziałabym, że jestem wyrobnikiem w pocie czoła zdobywającym wiedzę o szyciu zwłaszcza poprzez spartaczone sztuki odzieży...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też tak mogę o sobie powiedzieć, tylko ja jestem wciąż na starcie, a za Tobą już długa droga.... Piękne rzeczy uszyłaś. Pokaż więcej zdjęć - dla mnie to inspiracja, by nie ustawać w drodze, może też do czegoś konkretnego wreszcie dojdę. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Boże jak pięknie napisane ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Rzeczywiście rewelacyjne ciuszki szyjesz. Te firany mi się bardzo podobały. Brawo za pomysł i trzymaj tak dalej oraz wklejaj więcej zdjęć, żebyśmy mogły pozazdrościć i wziąć się do roboty
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.