31 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
|
|
U nas jest może z 15 sklepów z ciuchami i we wszytskich jest dokładnie to samo, a później na imprezach okzauję się, że trzy moje koleżanki są tak samo ubrane
![]() Uszyłam znowu granatową sukienkę i szarą bluzeczkę (wkleję później zdjęcia) to ocenicie moją "radosną twórczość" hehe |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Monko, jak się szyje dla samej siebie to wiadomo że jest wtedy najtaniej . Ja np. kupię 120cm materiału i uszyję z tego fajne spodnie dla siebie ,za materiał zapłacę 20 zł lub trochę więcej albo mniej ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Już w kilku sytacjach szyciowych naprawdę bardzo mi pomogliście
![]() ![]() w ogóle super jest to forum! |
|
Stara Gwardia
|
|
Właśnie dlatego wróciłam do szycia po tak długiej przerwie mimo, że wszystko można kupić. Mam coś innego, a przy tym jest satysfakcja, że sama to zrobiłam. A jeśli ktoś ze znajomych pochwali, że ładny mam ciuszek, to już jestem cała w skowronkach
![]() Cudownie, że młode osoby chcą szyć!!! Szkoda, że u mnie w rodzinie nikt nie połknął bakcyla - byłoby fajnie z kimś pogadać, pokombinować... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też straciłam Mamę przedwcześnie ![]() Sama mam 2 córki i mam nadzieję, że kiedyś będą chciały się nauczyć tego wszystkiego, żeby w razie czego mogły liczyć na siebie. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja mam syna i nie rokuje najmniejszych nadziei na kontynuację ;P
Może kiedyś synowa??? ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Właśnie synowa , ja jestem synową która jedynie szyje po swojej teściowej , nikt z jej ośmiorga dzieci nie poszedł w jej ślady. Kiedyś była bardzo znaną w mieście krawcową , a ja teraz mam jej nazwisko i przez to dużo osób do mnie trafia, pamiętając teściową ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dostałaś w prezencie ślubnym renomę. Fajnie
![]() Ja synowej tego nie dam, bo szyję dla siebie, czasem dla najbliższych i nie zamierzam zmieniać tego stanu rzeczy ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Świąteczna twórczość
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj, cudny koszyczek! ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
31 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.