31 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Administrator
![]() |
|
Bluzka z Burdy:> ?? Jeśli tak to trafiłaś w 100% w mój gust ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Tak Sus, z Burdy.
Trochę ją zmieniłam - brak zaszewek i tym samym zrezygnowałam z zamka z boku, ponieważ kocham paski - mogłam sobie na to pozwolić ![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kurcze no to jednak dobrze zauważyłam, ze czegoś mi w niej brakowało. Co za sokoli wzrok ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
dla mnie wykrój z burdy jest bazą, na podstawie której szyję, ale nie zawsze identycznie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Burde balans, super ta bluzka! ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super bluzka i czaruje chyba na Kaszubach, bo u nas dzisiaj znowu piękne słońce. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
U nas też słoneczko! ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Oj Xanti, Xanti, jesteś przewrotną osóbką !!! Na początku swojego wątku piszesz, że szyjesz "zwykłe ubrania". A tutaj prezentujesz nam pięknie wykonane ciuszki!!!
Ostatnia bluzeczka jest super !! Ogromnie mi się podoba i fason , i wykonanie. Pokaż coś wiecej, pozdrawiam..... |
|
Stara Gwardia
|
|
Tuniczka bardzo fajna, piękna dzianina.
Sukienka nr 1 ma piękny krój i pasek ![]() A bluzke z falbankami również zaczęłam szyć, wszystko już wykrojonę, ale jakoś boję się za nią zabrać. nie wiem jak przyszyć te falbanki i jak obszyć dekolt. Ja również zrezygnuję z zamka. Materiał z którego jhą uszuję to taka lekko przezroczysta dzianina. Super wyszła Ci ta bluzeczka ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wielkie dzięki za miłe słowa!!!
![]() ![]() Wojtek, to prawda, że szyję zwykłe ciuszki!! Nie mam żadnej super eleganckiej bluzki ani sukienki (jedynie kilka mieszczących się w kategorii ładny, a cała reszta to takie sobie... do latania, na co dzień) Przede wszystkim szyję z bardzo tanich materiałów, bo wciąż się boję, że coś "skopię" i serce będzie bolało, jeśli będę musiała wyrzucić... Ostatnio "macałam" jedwab w sklepie i jestem beznadziejnie zakochana.... stąd moje pytanie - czy ktoś kupował już jedwab włoski w Piegatexie (na allegro) pytam, ponieważ tam metr jedwabiu kosztuje ok. 40 zł, a w sklepie (w Łaziskach) ok. 80 zł/m (Milanówek) Różnica w cenie ogromna, ale czy i w jakości???? Marzy mi się jedwabna bluzka o uniwersalnym (ponadczasowym)kroju ![]() |
31 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.