31 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Administrator
![]() |
|
Xanti żółta i beżowa wymiatają. Mi bardziej do gustu przypadła beżowa ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Sus - beżowa też mi się bardzo podoba, ale niestety po każdym wyjściu musiałabym ją prać... działa jak magnes na wszelki brud!! - uszyłam ją z resztek bawełny, z których synowi zrobiłam spodnie. Aż strach pomyśleć jak mu się je będzie nosiło (a raczej jak często będę musiała je prać...)
![]() A tak przy okazji chcę się pożegnać na dwa tygodnie z hakiem - wreszcie zaczynam urlop!!! Już się cieszę na wielkie oglądanie Waszych prac po powrocie ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Uu kochana no to czeka Cie częste pranie ![]() No i życzę udanego urlopu ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne te torebki.Xanti czy na super domku to Ty jesteś zalogowana?
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Szkoda że faceci nie noszą torebek, bo już bym zgłosił zamówienie do Xantii. Rzeczywiście torby piękne i oryginalne, wyróżniające się z tłumu. ( ja torby noszę, ale tylko te z zakupami.....).
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki
![]() Tak, jestem na kilku forach i wszędzie mam tego samego nicka.. Wojtku - dzięki. Im ciekawsza torebka, tym mniej praktyczna. Ale najważniejsze, że pierwsze koty za płoty. Przemogłam wewnętrzną niechęć i uszyłam pierwsze torebki ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
tak żółta zdecydowanie jest naj...choć kolor,jak to mówią? wszystkie muchy do mnie... ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A mi najbardziej się podoba ta trzecia torebka ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
dawno niczego nie dodałam w "moich pasjach", więc czas nadrobić zaległości...
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fiu fiu odszyte wszytsko na najwyższym poziomie
![]() |
31 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.