31 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Administrator
![]() |
|
Falbanka idealnie się tutaj sprawdziła. Zdecydowanie bez niej spódniczka nie byłaby tak piękna :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki za miłe słowa
![]() http://papavero.pl/wykroje-do-pobrania/206-gotowy-wykroj-oowkowa-spodnica-z-wysokim-stanem.html |
|
Stara Gwardia
|
|
A ja uszyłam sobie ostatnio plecaczek.
Przy tak częstym użytkowaniu szybko go zajadę... --- Ostatnio edytowane 2011-02-15 20:35:34 przez Xanti --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taki elegancki,fajny pomysł.
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki Honiu.
Plecak przeniósł już wiele kilogramów zakupów... ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Uroczy plecaczek! Mam nadzieję, że ziemniaków w nim nie nosisz ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Uroczy i bardzo elegancki plecaczek! Mam nadzieję, że ziemniaków w nim nie nosisz ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
ziemniaków nie, ale wiele innych ciężkich rzeczy owszem.
zawsze mi się taki marzył, a że nigdzie odpowiedniego nie mogłam znaleźć, więc przetrząsnęłam resztki materiałów i mam niewielkim kosztem coś z czego jestem bardzo zadowolona. To są te piękne chwile w krawiectwie ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cacko! slicznie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super plecak fajnie jest uszyć coś z niczego
![]() |