31 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
|
|
wielkie dzięki
![]()
Za "potężna" jestem do tego kroju. Jestem dość szeroka w barach i nie wyglądam zbyt dobrze w sukienkach na ramiączka, no i te zakładki w pasie... to nie jest fason dla mnie - powiększają moje siedzenie, a i bez tego jest "kobiece" ![]() Ale to nauka na przyszłość!!! Dlatego pisałam, że muszę uszyć do niej bolerko, które zrównoważy proporcje i będę czuła się w tym dobrze. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
aaaa... ![]() Będzie ok latem... nawet bez bolerka zobaczysz sama ![]() Ja na takie rozterki zarzucam na plecy cieniutki szal i już po kłopocie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Moje "nowości"
sukienka uszyta jakiś czas temu i już chodzona oraz świeżutka torba na zakupy (mam ich tyle, ale wciąż szyję coś nowego..) |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo mi się podoba ta sukienka, a torba jeszcze bardziej, normalnie muszę sobie coś stworzyć bo nie mam w czym wybierać jeśli idzie o torby ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Xanti widać robisz duże zakupy ![]() Sukienka śliczna, mam fazę na "panterki" itp. wiec wyjątkowo przypadła mi do gustu. Podoba mi się pomysł wiązania w pasie... nie będziesz zła gdybym skopiowała takie rozwiązanie do mojej sukienki? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Sus - to jest sukienka uszyta z darmowego wykroju Burdy - więc hulaj dusza
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Xanti, fajna sukienka, wiązanie z przodu to dwa trójkąciki z materiału, czy tak?
|
|
tak, ale z takim wcięciem jak ma talia
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękne: i sukienka (wiązanie genialne) i torba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna ta torba, a sukienka prześliczna.
|
31 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.