31 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Bluzka oczywiście też fajna. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo elegancko!!!Ładnie szyjesz!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Xanti, sliczna bluzeczka, taka w moim typie, bo pod samą szyjkę i sukienka tez fajniusia. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudo ta biała bluzeczka,cuuudo
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Mi się podoba bluzka i sukienka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Xanti bardzo ladnie szyjesz. Dopieszczone te Twoje uszytki ...sliczne. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo dziękuję. W sukience nie miałam jeszcze okazji wyjść, bo co na nią spojrzę, to coś poprawiam... wrr dała mi w kość. W projekcie oryginalnym była przeznaczona dla pań z dużym biustem i jak ją zaczęłam modyfikować, to nic nie pasowało...
|
|
Administrator
![]() |
|
Śliczności! Oba ciuszki widzę u siebie w szafie :]
I jak starannie uszyte, dopieszczona na maxa :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Też mi się podoba i bluzka i sukienka, pięknie uszyte. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nie wiem czy używacie chusteczniki, ale ja dostałam na ich punkcie bzika i dążę do tego, żeby mieć inny do każdej torebki.
Z drugiej strony jest to świetny sposób wykorzystania małych resztek materiałów... |
31 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.