31 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Administrator
![]() |
|
Dzięks ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka bardzo mi się podoba a torba świetna
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki dobre dusze
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne...
Xanti czy rzuciłabyś na forum jakiś szkic Twojej torby? Mam ostatnio hopla na punkcie toreb na zakupy (i nie tylko). Twoja podoba mi się bardzo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo mi się podoba ta z Burdy. Xanti, a mogłabym taką uszyć na blogu?Oczywiście podając link do ściągnięcia wykroju ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I ja też, ja też....wpisałam ją sobie na listę rzeczy które koniecznie muszę sobie uszyć ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna, no nie, a jakby tak uszył z jakiegoś kolorowego materiału w duże kwiaty, albo cuś.
Mam takie wrażenie, że parę razy już na jakiś blogach ją oglądałam. Chyba jest dosyć popularna i jak na torbę na zakupy łatwa do uszycia a ciekawie wygląda ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jasne!! Miłej zabawy!!
Bo ja nie mam takowego i nie zamierzam zakładać ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-04-13 17:13:41 przez Xanti --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A juz wiem gdzie widzialam taka torbe- na blogu u longredthead, tak wiec uszyje sobie ale na blogu pokaze moze w wakacje bo to tak nieladnie
kurcze cos mi sie porobilo z klawiatura - pozamienialy mi sie litery jak te komputery mnie nie lubia ________________________________________________________
|
31 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.