Wersja do druku

31 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »

Administrator
A juz wiem gdzie widzialam taka torbe- na blogu u longredthead, tak wiec uszyje sobie ale na blogu pokaze moze w wakacje bo to tak nieladnie

kurcze cos mi sie porobilo z klawiatura - pozamienialy mi sie litery jak te komputery mnie nie lubia
Pewnie niechcący wklikałaś sobie skrót ;) Można to cofnąć albo zrestartować komputer ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Wcisnąć Ctrl i Shift jednocześnie?

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
zaraz zobaczę czy działa
Jeny dziewczyny pomogło
śmiac mi się chce ze mnie, wiecie jak pisałam w każdym miejscu gdzie miało być -z -pisałąm- -y- pozamieniały mi sie myślniki i poznikały ęą i takie tam
NIe tylko jak uszyć ale jak poradzić sobie z komputerem tez można tu się nauczyć
Dzięeęęki

--- Ostatnio edytowane 2011-04-13 21:31:51 przez monikowo ---
Na taki problem polecam odinstalowanie całkowite klawiatury programisty polski-214. Ja wielokrotnie przypadkiem źle wcisnęłam i klawiatura mi przeskakiwała, albo czasem przeskakiwała sama z siebie. Po odinstalowaniu problem przestał istnieć ;)
Mistrzyni Krawiectwa
Monikowo - żebyś wiedziała, ile razy przestawiłam klawiaturę niechcący! I jak mnie to denerwowało! Nie wiedziałam, jak wybrnąć - i zapytałam wujka Google :D:D:D

Teraz już wiem, jak z tego wybrnąć - o ile pamiętam, które to były klawisze do wciśnięcia :D:D

Mrufko - pojęcie typu odinstalowanie klawiatury programisty jest dla mnie czarną magią ;-);-);-)

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Czeremcho - to można zrobić w panelu sterowania. Nie wiem jaki masz system operacyjny, ale jeżeli Windows nie-Vistowy to w Panelu Sterowania wchodzisz do Opcji regionalnych i językowych, wybierasz zakładkę Klawiatura i języki, potem Zmień klawiaturę i pod klawiaturą programisty polski-214 klikasz w nazwę, a z boku masz usuń :D Opis mam nadzieję nie jest zbyt zagmatwany. Jeżeli masz Vistę, to w Panelu sterowania wchodzisz "Zmień klawiatury lub inne metody wprowadzania danych" i dalej postępujesz identycznie.

W podobny sposób można sobie doinstalować inne klawiatury językowe, jeżeli ktoś czuje potrzebę posiadania mozliwości pisania po francusku, turecku, hebrajsku, arabsku.... :P
Administrator
Wcisnąć Ctrl i Shift jednocześnie?

Ania
No dokałdnie :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Ania, podniosłaś mnie na duchu, że Ty też tak miałaś. Ja juz chciałąm wszystko odłączyć, albo powymieniać, a tu dwa przyciski trzeba nacisnąć. Wiedziałąm że coś ponaciskałam i próbowałąm różnych kombinacji, ale widocznie nie Ctrl i Shift.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Jaka super ta sukienka,bardzo lubię takie fasony.
.Bluzeczka też.
Dawno mnie tu nie było ,mam strasznie dużo zaległości .
Pozdrawiam

31 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.