31 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Niespodzianka
![]() |
|
...sukienki super,BOMBA, dla mnie naj. ta druga,-uwielbiam esy floresy
bluzeczka I-sza klasa MODA-powrót do żabotów,przypominają mi się lata80-te W damskiej modzie ok, ale żabot u faceta?... POZDRAWIAM ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Na temat żabotów u faceta to musiałbyś pogadać z Wojtkiem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Stokrotne dzięki!
![]() żabot u faceta tak, ale pod dwoma warunkami: - musi być w miarę szczupły (na bezie nie będzie to dobrze wyglądało) - musi mieć dość męski typ urody, żeby się nie kojarzył z kochającym inaczej oczywiście to subiektywne kryteria, z którymi nie musicie się wcale zgadzać ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Xanti
2010-06-01 07:43:15 żabot u faceta tak, ale pod dwoma warunkami: - musi być w miarę szczupły (na bezie nie będzie to dobrze wyglądało) - musi mieć dość męski typ urody, żeby się nie kojarzył z kochającym inaczej oczywiście to subiektywne kryteria, z którymi nie musicie się wcale zgadzać TAK zgadzam sie z Tobą tylko na szczupłym może jako, tako wyglądać Natomiast patrzyłem na ten żabot pod swoim kątem- u mnie bemben przeszkadza/ciągły siedzacy tryb życia/ A typ męski? Cóż to wg.Ciebie/Was się kojarzy? POZDRAWIAM ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
dla mnie typ męski to wyraziste rysy i budowa ciała nie budząca wątpliwości czy jest to facet, czy też dziewczyna...
kiedyś szłam ulicą za parą trzymającą się za ręce - oboje mieli długie włosy. Kiedy zatrzymali się i mogłam na nich spojrzeć z przodu - uznałam, że dziewczyna wyglądała bardziej męsko od chłopaka. Tak, właśnie to miałam na myśli... pisząc typ męski ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Xanti, rewelacyjnie szyjesz. Bardzo przypadły mi do gustu bluzeczki i sukienki z szerokim paskiem. W ogóle cudnie szyjesz.
Ja jeszcze mam przed sobą dłuuuuuugą drogę. Ale mam nadzieję, że będę chociaż w połowie tak szyła jak Ty. |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki
![]() A ja wciąż marzę, żeby szyć tak jak nasi profesjonaliści na forum... widać, że stawiamy sobie różne poprzeczki.. ale w połowie tak jak ja?? Dziewczyno nie bądź taką minimalistką!!! Szyj, nie poddawaj się, a będziesz o wiele lepsza ode mnie - czego z całego serca Ci życzę!!! |
|
Stara Gwardia
|
|
W ramach walki z wrogiem było u mnie w ostatnim czasie trochę torebkowo. Uparłam się, że w końcu uszyję coś nadającego się do noszenia i oto efekty... jako, że gust mam nieco inny, więc i efekt pracy nie wszystkim będzie się podobał. Wzory są ściągnięte z netu. Żółtą zabieram na wczasy. Beżowa choć bardziej mi się podoba od wzorzystej pójdzie "na przemiał" bo za bardzo się brudzi... (niewłaściwa tkanina)
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Żółta torebka jest PIĘKNA !. Sama taką bym chciała. Na pewno nie wtopisz się z nią w tłum
![]() Jeżeli jest na necie gdzieś stronką z instrukcją jak ją szyć, chętnie zapiszę sobie. |
|
Stara Gwardia
|
|
Jolu - bardzo proszę - link do żółtej
http://www.burdastyle.com/patterns/aubri-purse |
31 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.