Wersja do druku

31 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »

Administrator
Xanti Ty to tak hurtem wklejasz :D Bardzo fajna ta bordowa kurteczka i kwiatki :> Zdradź jak Ty je zrobiłaś?? Plissss....

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Cieszę się, że coś Wam się podoba z moich "rekoczynów" :D
stronka z tutkiem na kwiaty z liści - życzę dobrej zabawy!!!
http://www.lobzik.pri.ee/modules/news/article.php?storyid=244

Stara Gwardia
Nie wiem czy na tutku jest pokazane, ale gotowe kwiaty spryskuje się kilkakrotnie lakierem do włosów - ja do tego celu kupuję najtańszy w sklepie lakier - to zapobiega kruszeniu się liści i dodatkowo kwiaty nabierają blasku (połysku)
Mistrz Krawiectwa
Bardzo ciekawy ten kostiumik ciemno-szary w paseczki, taki uniwersalny i do biura (super elegancki) i na randkę, wiśniowa kurteczka śliczna, fajne ciuszki !!!
Administrator
Jascy Ci Rosjanie zdolni :D nie no pięknie to wygląda, trochę zabawy jest ale efekt końcowy powala :] Nie wiedziałam, że to z liści!

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Bardzo ciekawy ten kostiumik ciemno-szary w paseczki, taki uniwersalny i do biura (super elegancki) i na randkę, wiśniowa kurteczka śliczna, fajne ciuszki !!!
Stokrotne dzięki. Kostium był szyty z myślą o noszeniu go w biurze
Stara Gwardia
Jascy Ci Rosjanie zdolni :D nie no pięknie to wygląda, trochę zabawy jest ale efekt końcowy powala :] Nie wiedziałam, że to z liści!
Sus - to wcale nie jest takie pracochłonne!! Każdy, kto kiedyś robił kwiatki z materiału - z tymi poradzi sobie bez najmniejszego problemu...
Stara Gwardia
Najnowsze "uszytki"

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
sukienka pierwsza poduszka patchworkowa
Mistrz Krawiectwa
Bluzeczka i spódniczka fajnie dobrane kolorystycznie. A spódniczka z falbanką jest już "moja", kupuję pomysł, szalenie mi się podoba. Uwielbiam falbany i każde takie zastawienie wzbudza moją ciekawość, ładnie to wyszło.
A poduszeczka ma ciekawy wzór, po wyspaniu się na takiej poduszce można startować do egzaminu z geometrii.

--- Ostatnio edytowane 2010-11-23 21:45:27 przez Wojtek ---
Stały Bywalec
Ta falbana rzeczywiscie dodaje ogromnego uroku

31 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.