31 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Administrator
![]() |
|
Xanti Ty to tak hurtem wklejasz ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Cieszę się, że coś Wam się podoba z moich "rekoczynów"
![]() stronka z tutkiem na kwiaty z liści - życzę dobrej zabawy!!! http://www.lobzik.pri.ee/modules/news/article.php?storyid=244 |
|
Stara Gwardia
|
|
Nie wiem czy na tutku jest pokazane, ale gotowe kwiaty spryskuje się kilkakrotnie lakierem do włosów - ja do tego celu kupuję najtańszy w sklepie lakier - to zapobiega kruszeniu się liści i dodatkowo kwiaty nabierają blasku (połysku)
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ciekawy ten kostiumik ciemno-szary w paseczki, taki uniwersalny i do biura (super elegancki) i na randkę, wiśniowa kurteczka śliczna, fajne ciuszki !!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Jascy Ci Rosjanie zdolni ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Stokrotne dzięki. Kostium był szyty z myślą o noszeniu go w biurze
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sus - to wcale nie jest takie pracochłonne!! Każdy, kto kiedyś robił kwiatki z materiału - z tymi poradzi sobie bez najmniejszego problemu...
|
|
Stara Gwardia
|
|
Najnowsze "uszytki"
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Bluzeczka i spódniczka fajnie dobrane kolorystycznie. A spódniczka z falbanką jest już "moja", kupuję pomysł, szalenie mi się podoba. Uwielbiam falbany i każde takie zastawienie wzbudza moją ciekawość, ładnie to wyszło.
A poduszeczka ma ciekawy wzór, po wyspaniu się na takiej poduszce można startować do egzaminu z geometrii. --- Ostatnio edytowane 2010-11-23 21:45:27 przez Wojtek --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ta falbana rzeczywiscie dodaje ogromnego uroku
|
31 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.