Stara Gwardia
|
|
Asie na blogu ma rację. Wiskoza jest włóknem sztucznym, poliester syntetycznym. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny, dziękuję za wyjaśnienia. Jak napisałam wcześniej - nie jestem materiałoznawcą, dla mnie określenie "sztuczne" i "syntetyczne" oznaczało to samo (fakt, do słownika nie zajrzałam
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Hej, chciałam tylko dac znać, że na kanale pojawił się drugi film z serii tworzenia własnej marki ![]() Jeżeli ktos jest zainteresowany tematem, to warto obejrzeć, wiedza może się przydac, pozdrawiam ![]() https://www.youtube.com/watch?v=HrNsOCc6qEI ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super filmik i znowu ciekawe rady
![]() Nie do końca przekonuje mnie wymyślanie filozofii marki. Często można spotkać małe sklepy/marki o przeroście formy nad treścią w kwestii właśnie filozofii ![]() --- Ostatnio edytowane 2018-02-26 13:10:23 przez WiewWiew --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Jasne, nie jest to warunek konieczny. Ja osobiście bardzo lubię, kiedy marki mają duszę ![]() I dziękuję za miłe słowa! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Hej! Co się stało, że sprzedajesz/ sprzedałaś/ zamknęłaś markę? Jak wyglądało to od strony biznesowej?
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.