55 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
2012-06-20 21:41:43 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
a ja znowu jak popatrze to zawsze kliknę kup teraz bo coś mi się spodoba ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
2012-07-11 21:58:13 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Stara Gwardia
![]() |
2012-07-12 20:45:39 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=13168715
już się pojawiły pod poprzednim loginem ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
2012-07-13 09:57:53 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
ooo rety a ja je oglądałam i się zastanawiałam - kupić czy nie? ....ale nadal jestem w fazie "zastanawiania" więc nie "wpadłam" choć komentarze na tylu kupujących nie są bardzo odstraszające
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2012-07-13 21:28:36 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
kupowałam od niej z obu kont tony ![]() też teraz oglądam i ledwie się powstrzymuje, ale jak tylko wpadnie mi większy grosz do zainwestowania to od razu na większe zakupy do niej się udam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
2012-07-14 08:54:37 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Okropne, ledwie weszłam a już oczopląsu dostałam. Ja się chyba nie oprę ![]() ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Stara Gwardia
|
2012-07-14 08:58:13 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
A jakie jest to drugie konto? Można zamawiać z obu w ramach jednego kosztu wysyłki? ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2012-07-14 19:12:58 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
ona (lub one bo słyszałam że to matka z córką) sprzedają albo na jednym albo na drugim to drugie jest "zamknięte" do końca roku, pisała że skończył jej się limit na ten rok (jakieś tam sprawy z US) ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
2012-07-15 11:02:55 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Czy to konto na allegro jest wiarygodne bo nicki widnieją po rosyjsku, co mnie zastanawia.
Wszystko jest tam piękne ale czy można łączyć zamówienie kilku towarów ?? |
|
Stara Gwardia
![]() |
2012-07-15 15:03:02 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
ja zamawiałam już wiele razy i nie było problemu (zazwyczaj większe zamówienia) teraz poczekam aż będzie miała umowe z kurierem bo też nie bardzo wiem czy pocztowo łączy ________________________________________________________
|
55 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.