55 stron: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
2014-09-27 10:58:06 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Albo np. materiał jest ładny i spełniający oczekiwania, ale za to tak śmierdzący fajami, że jest do wywalenia...
Ktoś tu kiedyś opisywał taką sytuację... ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
2014-11-26 18:28:50 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Witam!!! Proszę o opinię osoby ,które robiły zakupy w sklepie MOTEX.Jakie gatunkowo są materiały,czy opis przez nich zamieszczony odnośnie gatunku i koloru jest zgodny .Przeleciałam przez forum i nie natknęłam się na żadną.Może nie zauważyłam
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-11-26 18:42:22 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
ja kojarze te firme i z tego co wiem, chyba srednio, zalezy jak sie trafi, wiem ze ktoras dziewcyzna pisala ze tkaniny byly postrzepione itd, ze mieli wyslac tez probki a nie wyslali itd ale nie wiem na ktorym forum to czytalam,czy na fb moze...nie pamietam juz.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
2014-11-27 09:07:17 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Ja kupiłam i więcej nie kupię.
Materiał urżnięty, nie ucięty /bardzo krzywy brzeg, chyba piłą ręczną cięty/. Jeden z materiałów przybrudzony, jednego - brak zupełny oraz brak faktury, o którą prosiłam. Na maila z interwencją - nie odpowiedzieli. Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-11-27 09:37:49 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
a no wlasnie, to calkiem dobrze kojarzylam
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
2014-11-27 22:05:36 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Dziękuję bardzo za opinie.Już ochłonęłam i sobie odpuszczam tam zakupy, a zainteresowana byłam tkaniną morgan jersey-punto,opis mi sie spodobał i kolory .Nazwa tkaniny nic mi nie mówi,ale do tego już zdążyłam się przyzwyczaić
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-11-28 08:47:21 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
byl swego czasu boom na punto, ale trzeba bardzo uwazac z podrobkami ktore sie szybko mechaca,punto szyje sie przyjemnie i fajnie nosi. potem byl/jest szal na szare dresowki, a teraz na sztuczna pikowke, taka sztywna pewnie gdzies widzialas na zdjeciach takie sterczace sukienki, dla mnei wazny ejst sklad materialu i jego wlasciwosci, wiec nie ogladam sie na mode.Ale wyjsc z "podziwu" nie moge jak widze dziewczyny ubrane od gory do dolu w same stretche...
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
2015-01-10 19:07:39 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
W tym tygodniu zakupiłam materiał na Allegro od PRIMAVERA_A http://allegro.pl/tkanina-kostiumowa-schenilla-kratka-ruda-i4966257281.html Materiał bardzo udany, cena umiarkowana (12zł/m), przesyłka błyskawiczna. Na kostiumik ala Coco Chanel w sam raz
![]() Ola |
|
Świeżynek
![]() |
2015-01-16 19:56:21 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Poszukuję bawełny woskowanej, w kolorze czarnym. W sklepach (sieciówkach) jest dużo ubrań z tej tkaniny, jednak nie mogę znaleźć jej na metry.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc. |
|
Świeżynek
![]() |
2015-01-28 09:59:48 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Polecam sklep www.mcolors.pl. Znalazłam tam bajecznie kolorową bawełnę w przystepnej cenie. Szczególnie wzór łowicki jest przepiękny. Można zamówić wcześniej próbki (ja zamawiałam).
Ja mam następujące pytanie: Czy ktoś na forum wie, gdzie można znaleźć tkaninę z bambusa. Czystą i z nadrukiem? Pozdrawiam. --- Ostatnio edytowane 2015-01-28 10:01:36 przez szwercia --- |
55 stron: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.