55 stron: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »
Stara Gwardia
![]() |
2014-09-19 21:30:13 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Halinow oczywiscie ze spam pelno tego na forach, a na dodatek przez telefon pan twierdzi ze bardzo tanio ma tkaniny a jak przychodzi do konkretow to cene winduje bo to jednak detal i mu sie nie oplaca itd, szkoda czasu na dojazdy, bo wracasz z niczym, kolezanka sie naciela i na forum tez dziewczyny pisaly wiec lepiej uwazac, kto chce tanio zaplaci dwa razy- takie madre powiedzenie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-09-19 21:31:42 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Moze by ktos zmoderowal te panią?
Chyba zapomniala jak sie po polsku pisze.Ten Halynow taki hamerykanski chyba.. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
2014-09-19 21:55:21 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
A no właśnie przed chwilą widziałam ten sam wpis na stronie forum Burdy...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
2014-09-21 23:42:47 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
witam. Poszukuję sprawdzonej firmy która zrobi mi kolorowe wszywki. Macie jakieś sprawdzone?
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
2014-09-21 23:56:49 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
przeszukaj forum,bo taki watek byl ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
2014-09-22 20:59:59 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Świeżynek
![]() |
2014-09-26 15:13:13 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Witam poszukuje strony ale nie allegro moze jakas hurtownia gdzie kupie dzianine we wzory typowa na czapki i kominy.
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
2014-09-26 15:16:41 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
a od czego sa google? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
2014-09-26 15:21:24 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Wiem ze w google jest duzo na ten temat ale jestem swieza w szyciu i z internetu ciezko wybrac cos czegi nie mozna dotknac zobaczyc wiec pytam was sprawdzonych i zapalonych w boju.
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
2014-09-26 17:32:53 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
my tez na czuja kupujemy,bo dotknac sie nie da
po zakupie jest sie zadowolonym albo nie ________________________________________________________
|
55 stron: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.