16 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję ślicznie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam, dłuuugo mnie tu nie było. Chyba brak konkretnego zajecią nie działa na mnie dobrze. A jeszcze musiałam się z remntem użerać.
No nic, troche poszyłam, a teraz racuje nad sukienką i w planie mam... Dużo strasznie mam planów. tylko z czasem będzie gorzej. :P Przedstawiam gorsecik i portfelik ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczności!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ładnie ślicznie a najbardziej podoba mi się kociak na torbie, jest fantastycznie cudowny ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Juli zrobiłaś wejście smoka ![]() ![]() Portfelik świetny, też powinnam sobie uszyć portfel bo obecny jest w rozsypce ale jakoś nie potrafię się zmusić... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() Taaa ten kociak to chyba jedyny którego lubię :P --- Ostatnio edytowane 2012-09-20 23:16:37 przez Juli --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam, witam ![]() ![]() Natworzyłam sporo przez ten czas. Nie wstawie wszystkiego bo mi pogineło :O a ile jeszcze w kolejce do sfotografowania! Poglądowo coś wrzucam. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to się nazywa Powrót!
przejrzałam bloga, bardzo mi się podoba pozdrawiam i czekam na więcej ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Też tak sobie pomyślałam o studiach szczctzcześci lat temu i ominęłam je szerokim łukiem ![]() ![]() Fajne akcesoria szyjesz! Bardzo mi się podobają. Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
16 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.