16 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16
Stara Gwardia
|
|
dziękuję ślicznie aż tylu komplementów się nie spodziewałam :* ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witam, dłuuugo mnie tu nie było. Chyba brak konkretnego zajecią nie działa na mnie dobrze. A jeszcze musiałam się z remntem użerać.
No nic, troche poszyłam, a teraz racuje nad sukienką i w planie mam... Dużo strasznie mam planów. tylko z czasem będzie gorzej. :P Przedstawiam gorsecik i portfelik ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Śliczności!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
ładnie ślicznie a najbardziej podoba mi się kociak na torbie, jest fantastycznie cudowny braWo ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Juli zrobiłaś wejście smoka Gorset bardzo seksowny :> Ty masz taki styl (i figurę) że z pewnością wyglądasz w nim szałowo
Portfelik świetny, też powinnam sobie uszyć portfel bo obecny jest w rozsypce ale jakoś nie potrafię się zmusić... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki wszystkim A gorsecik jest wspaniały i świetnie się w nim czuje
Taaa ten kociak to chyba jedyny którego lubię :P --- Ostatnio edytowane 2012-09-20 23:16:37 przez Juli --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witam, witam Zza grobu powracam. Zaczyna mi się wydawać że studia to koszmar :P a ja do tego jestem chyba mało pracowita. Na szczęście, znajduję chociaż trochę czasu żeby poczytać co u was nowego.
Natworzyłam sporo przez ten czas. Nie wstawie wszystkiego bo mi pogineło :O a ile jeszcze w kolejce do sfotografowania! Poglądowo coś wrzucam. Dla bardzo dociekliwych na blogu coś się znajdzie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
to się nazywa Powrót!
przejrzałam bloga, bardzo mi się podoba pozdrawiam i czekam na więcej ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Też tak sobie pomyślałam o studiach szczctzcześci lat temu i ominęłam je szerokim łukiem Czy żałuję? Raczej nie
Fajne akcesoria szyjesz! Bardzo mi się podobają. Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
16 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.