16 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 >
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo fajna torba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetna kamizelka Juli!
Torba też ekstra. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ale fajowa torba! I ta aplikacja jaka pomysłowa :0 Ciekawe czy zabierzesz ją na spot :> ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale torba! Super!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale świetne torbiszcze z kotem. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No wieeeesz coooo
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() Cieszę się że się spodobała! Tak zabiorę ją na zlot ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W mej perspektywie samo cierpienie spowodowane zaliczeniami i sesją, a ja tu ciągle myślę o szyciu.
Korzystając z długiego weekendu w końcu wyprodukowałam kilka upragnionych metek. W przerwie między metakami a inżynierią jakąśtam, wysmażyłam truskawki ![]() Jestem szczęśliwa jak nie wiem co, bo zamówiłam sobie kawałek ekoskóry na torebki. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczne "pluskawki". Koniec semestru to straszna udręka, nie przejmuj się, to tylko tydzień i jeszcze sesja, a potem langsam langsam ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
OOOOOOOOOOOO jakie śliczne truskawki!!!!
a torba, pierwsza klasa, jak wszystko zresztą, a jak zrobiłaś te metki? |
16 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.