Stara Gwardia
|
|
witam!! w końcu mogę się pochwalić
Na początek piórnik, który uszyłam ze starych dżinsów, kiedyś tam Torebka z materiału ostatnio modnego koloru :P, kupionego w lumpeksie . Gdyby nie to że już wcześniej wykroiłam, byłaby zamiast niej sukienka :P. No i sukienka!! HA! moje pierwsze samemu uszyte ubranie było sporo problemu bo od biustu w dół musiałam znacznie zwężać :/ Udało się jednak i leży w sposób zadowalający Byłam w niej na konferencji i koleżanki nie mogły uwierzyć że sama ją zrobiłam . ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wcale się nie dziwię, jak na pierwszą jest rewelacyjna moja pierwsza sukienka juz doznała sprucia i czeka aż mi złość przejdzie.
Bardzo mi się też podoba torba....kolor cudny faktycznie ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
No Juli sukienka wygląda profesjonalnie! Jak ze sklepu a więc naprawdę kawał dobrej roboty!! Torebeczka urocza, bardzo pomysłowa. A i piórnik niczego sobie!!
Pierwsze koty za płoty, czekamy na więcej!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
No ,taką sukienkę uszyć to wcale nie jest prosta sprawa, jesteś więc na dobrej drodze.
A torebka genialna - pewnie również dzięki kolorowi! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dzikuuuuuuję nie ma jak komplementy od profesjonalistów ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Juli - no muszę powiedziesz że wypas!! Zazdroszczę torebki - dokładnie taka miałam w planach uszyć ale nie umiałam się zabrać. I kolor - super.
A sukienka poprostu elegancko Ci wyszła |
|
Stara Gwardia
|
|
nie no, jak na pierwszy raz to sukienka pierwsza klasa, ja sie nie moge przelamac,zeby sprobowac cos na siebie uszyc... a torba rzeczywiscie swietna, w slicznym kolorze ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
rewelacja juli.piekna torebka i sukienka.gratuluje ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
gwaltowne przebudzenie extra ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Fiu fiu! Pierwszy uszyty ciuch! Znakomicie! Trudno uwierzyć!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.