Stara Gwardia
|
|
Witam znów
Uszyłam spódniczkę Burda szycie krok po kroku 1/2011 model 9, dodam ze to był koszmar :P. Zrobiłam ją na szerokiej gumie bo wąska nie trzymała --- Ostatnio edytowane 2011-05-28 23:41:14 przez Juli --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Juli dlaczego zaraz koszmar???Przecież fajnie w niej wyglądasz!Może i lepiej że zrobiłaś na szerokiej gumie!?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Co takiego w szyciu tej spódniczki było koszmarem? według mnie wyszła bardzo fajnie
|
|
Stara Gwardia
|
|
Był to koszmar bo spódniczka jest z organzy i cienkiego szyfonu bardzo niewygodnie mi się szyło, materiał się przesuwał i krzywo powychodziło :P szczególnie ta organza, ale jest pod spodem więc nie widać.
Z efektu jestem jednak całkiem zadowolona A prucie jednej rzeczy 4 razy wcale mnie nie zniechęca :P ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Według mnie wszystko jest ok poza tym że muszę położyć głowę na klawiaturze żeby ją obejrzeć ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
no przepraszam :/
Ale wiecie dziewczyny po godzinach szycia przyda się gimnastyka szyi :P Zaraz przestawię je :P ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Super, brawo.. mnie się bardzo torebeczka podoba.. ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Aaa to wiele wyjaśnia ale wiesz efekt końcowy wynagradza poniesione trudy
Bardzo fajna sukienka, świetny materiał i super w niej wyglądasz ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Ha!! nadszedł w końcu czas żeby pokazać Coś
Oto sukienka, którą uszyłam z wykroju Papavero Jestem z niej dumna jest super! fajna, ładna i wygodna Szyło się w miare łatwo. Wykrój mi bardzo pasuje i na pewno jeszcze z niego skorzystam. Materiał to czysta bawełna "koloru" dżinsowego. Kiedyś to była całkie ładna sztora :P którą ja nabyłam w ciucholandzie. Jak zrobie fotki to powrzucam inne rzeczy ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajny fason,świetnie w niej wyglądasz
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.