Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne poduchy ![]() Co to za tkanina? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow, jakie fajne poduchy!!! Ale najbardziej podoba mi się torebka! Właśnie próbuję sobie kupić nową torebkę, bo maja stara się rozpada, ale nic mi się nie podoba. Może po prostu sobie uszyję coś w tym stylu? SUPER
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tkanina to czysty len z Ikea ![]() A na szydełku owszem robiłam sama, ale straaaasznie długo mi to zajmuje. ![]() Jeśli chcesz to możesz uszyć nawet taką jak ja Joasiu :P nie ja ją wymyśliłam więc fasonu nie zastrzegam ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-16 00:10:43 przez Juli --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
interesujące ale i pracochłonne!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Piękne i jak pisze Xanti - pracochłonne ale jak che się mieć coś niepowtarzalnego to trzeba przysiąść ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Naprawdę super ! Jestem pod wrażeniem wykonanej pracy, bardo dokładnie. Prawda jest taka że trzeba lubić to co się robi i wtedy robi się to według swojej najlepszej wiedzy i umiejętności, a nie na odczepne. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
w przyszlosci kiedy bede bogaty i kupie wille z basenen to uszyjesz mi mnostwo takich cudownych poduch na kanapy, sofy i lozka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No fakt zgodze się, jak się chce mieć to trzeba posiedzieć ![]() Oj Ludwiku to cię bedzie drogo kosztować :P ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piekne, po prostu piękne!!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kiedy patrzę na takie pierwsze niby "" uszyte rzeczy serce się raduje .
Super ,ta sukienka wyszła jaka spod profesjonalnej igły . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.