16 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
dziekuje wszystkim ![]() ![]() to "spódnica dla pani H" :* ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Bartek, na moje oko to ta
http://www.papavero.pl/wykroje-do-pobrania/590-gotowy-wykroj-spodnica-dla-pani-h-.html ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chce taką ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ślicznie wykończona.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękję za wszystkie pochwały ![]() Znów po długiej przerwie pokazuję wam nową kamizelkę. Mam w planie jeszcze jedną bo ta mnie nie zadowoliła. Uszyta jest z bawełny i satyny bawełnianej. Więcej na moim blogu ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Widziałam, widziałam szwy zwłaszcza, wykończenie pierwsza klasa ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
swietne!
Blog Ci wariuje zakladka szycie nie działa ;/ ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Piękna!! I te odszycia wspaniałe ![]() A może by tak zdjęcie na żywym ludziu?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuję za pochwały ![]() Już naprawłam i są wszystkie zdjęcia. A jak zrobię zdjęcia pokażę wam torbe, którą uszyłam w wolnym czasie. :* ________________________________________________________
|
16 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.