16 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
hmmm, no tak ja nie skróciłam zapasu na szwy bo sie bałam że się spruje, pewnie dlatego ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-02-05 19:31:24 przez Juli --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Możesz dla pewności w trakcie szycia przejechać szwy na zakrętach dodatkowo jeszcze raz drobnym ściegiem. ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Juli to Twoja ta sukienka :> No teraz to już wiem ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zdecydowanie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładny biust, to sie ładnie prezentuje ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fiu, fiu w takiej sukience raczej w tłumie nie zginiesz ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witam ![]() Uszyłam sobie na egzamin spudniczke ołowkową z papavero ![]() Jest uszyta z granatowej bawełny, zastanawiam się nad kontarstowymi stębnowaniami (szarymi), ale musiałabym zrobić je ręcznie bo na maszynie mi nie wychodzą. Co myslicie? Efekty poniżej i na blogu też ![]() ps. Z tym blogiem to nie taka prosta rzecz jak mówiliście, albo ja jestem wyjatkowym antytalentem :P ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no śliczna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna ! ________________________________________________________