| Stara Gwardia
 |  | 
| Spódniczki super, a narzutka przepiękna, mnóstwo pracy, to chyba takie patchworkowe (nie wiem czy tak to sie piszę   ). Kolory pięknie dobranę  | |
| Stały Bywalec
 |  | 
| Ciąg dalszy pracowitego urlopu , no i tak sobie daje rade stary poczciwy łucznik    Zasłony i firanka | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ale ja Ci serdecznie zazdroszczę tego urlopu!   Pracowita pszczółka jesteś na urlopie. Piękne rzeczy tu stworzyłaś, to naprawdę musiało zabrać sporo czasu.  ________________________________________________________ Szyję sobie hobbystycznie.    | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| ładnie   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Super i takie pomysłowe. ja jeszcze nigdy nie szyłam firanek, a takie piękne rzeczy można zrobić   | |
| Administrator
  |  | 
| O rety ile pracy ale za to jaki piękny efekt   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Zawsze podobają mi się narzuty na łóżka ,wygląda super aż się chce tam rzucić i  .....same sobie dopiszcie hihi .
 i fajny fason pierwszej spódniczki . ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | |
| Stały Bywalec
 |  | 
| hehehhe   | |
| Stały Bywalec
 |  | 
| Witam ponownie    | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Czy w narzucie w środku coś jest ,jakaś watolina???Piękna ta narzuta !!! ________________________________________________________ Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
 Adam Mickiewicz | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook