Stały Bywalec
|
|
Już pokazywałam tą sukieneczke dla córki na studniówkę ale poskładam w jeden watek wszystkie moje "dzieła"
|
|
Stały Bywalec
|
|
Kupowałam materiał na allegro na inny pomysł sukienkowy więc zostało go całkiem sporo i wyszła sukieneczka dla Agatki, tu jeszcze nie jest wykończona , bo rękawki sa przymarszczone i wygladają jak bufki, no i doszyte są cekiny przy dekoldziku, jak uda mi sie córcie namówic na foto to wrzuce już finalny efekt. Teraz są tylko takie fotki
|
|
Stały Bywalec
|
|
Kolejna sukienka szyta dla córki równiez na studniówkę ale 2 lata temu a namęczyłam się przy niej co nie miara, zawżywszy , że szyję od czasu do czasu
--- Ostatnio edytowane 2010-02-12 17:26:43 przez mojra68 --- |
|
Stały Bywalec
|
|
No i pierwsza sukienka jaką uszyłam dla siebie. Widac na fotka tez zasłony, które też szyłam ale ostatnio więcej czasu poświęcam szydełkowaniu i robotkom na drutach ale i czasami jakąś spódniczkę też szyję dla siebie, właśnie jestem w trakcie szycia spódniczkowego, potem plany na narzutę i firanki ale to plany. Ciekawa jestem waszych opini, co robię dobrze a czego jeszcze muszę sie nauczyć bo jestem samoukiem
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne te sukienki, widać włożyłaś w nie dużo pracy. To nie tak łatwo dobrze uszyć sukienkę , a Tobie się to udało.Podziwiam szczególnie te interesujące plecy w jednej z sukienek , bardzo ciekawy pomysł. ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sympatyczna koleżanko,
proszę mi tu nie popadać w żadne kompleksy !!! Szyjesz pięknie, patrząc na zdjęcia, sukieneczki są śliczniutkie. Wykończenie bez zarzutu, sukienki układają się na modelkach bardzo dobrze. Masz , dziewczyno, talent do szycia i wykorzystywuj go !! A tak na marginesie, rozumiem , znów patrząc na fotki, że masz dwie przemiłe córki, Agatkę i...... ??? |
|
Stały Bywalec
|
|
To miło czytac takie miłe słowa od mistrza, mam 3 córki Agatkę , Kamilę i Monikę zatem mam komu szyć
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Urocze sukienki szyjesz!!!
![]() Twoją też chętnie widziałbym z pasem w innym kolorze (brąz lub czarny) - tak jak uszyłaś pierwszą sukienkę ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Te sukienki są przepięknę i doskonale odszyte
![]() Ja też uczę się sama szyć, więc nabrałam trochę optymizmu, że może też się tak nauczę ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienki cudne i nie powtarzalne, wszystkie mnie zauroczyły ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.