Stara Gwardia
![]() |
|
Jak się ma trzy damy w domu do obszycia, to się ma co robić.Wiem coś o tym.Sukienki super wszystkie bez wyjątku,kolory też fajne widać,że dużo pracy w nie włożyłaś
![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa, które dodają zapału do szycia i nie zniechęcania sie nawet gdy coś sie skopie
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
No i uszyłam spódniczke z kieszeniami no ale nie obyło się bez pomyłki, prawie uszyłam i się dopiero zorientowałam, że nie dodałam zapasu na szwy, ledwo sie mieszcze, chociaż już byłam w niej w pracy. Są dwie opcje: albo wyrzucić albo schudnąć po zimie hihihi. Kiepska fotka mi wyszła jakoś światło sie odbijało
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Kiecka jest świetna, fajnie wyglądają takie kieszenie- trudno się takie szyje? Szkoda, że zdjęcie takie niewyraźne, słabo widać
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wygląda mimo słabej jakości fotki bardzo fajnie
![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Nie są wielką trudnością te kieszenie,pod spodem podszewka w kieszeniach , może mi się jutro uda zrobić lepszą fotkę to wrzucę. Wykruj był w burdzie dosyć starym wydaniu .
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gdzie do wywalenia ,będziemy razem ĆWICZYĆ JA I TY .....
Bo obawiam się że ja to szafę bym musiała wywalić ...Kieca jak znalazł ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stały Bywalec
|
|
hehehe ja już dziś musiałam wymachiwać kończynami bo mnie córa pogoniła, że zaczyna mi się robić kaloryfer ale na boczkach hihihihi zobaczymy jak długo wytrzymam. Migotko no to do dzieła....? raczej do czynu by sie szaf nie wyzbywać
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szykuję już rower ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Administrator
![]() |
|
Mam to samo zdanie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.