Świeżynek
![]() |
|
Tak jak obiecałam w wątku powitalnym, pochwalę się swoimi ostatnimi szydełkowymi wyrobami. Mniej lub bardziej udane, ale zrobione przeze mnie. Wszelkie uwagi i rady oraz konstruktywna krytyka mile widziana
![]() Pozdrawiam. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie bardzo widzę, co tu krytykować - wszystko piękne, po prostu piękne! Jakiej średnicy są te kolczyki z kwiatkami szydełkowymi? Te kwiatki chyba są mikroskopijne...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No super! Bardzo podoba mi się ta pierwsza kwiatkowa broszka ![]() Kolczyki super śliczne! I tu mam pytanie. Jak umieściłaś na nich szydełkową aplikacje? Ja mam te kolczykowe obręcze ale nie mam pojęcia jak to zrobić ![]() ach te kolczyki maja średnicę co najmniej 5 cm ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystko piekne, ale te zielone kolczyki mnie po prostu zachwyciły. NIe wiedzialam, ze tak można łączyć wyroby szydełkowe. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
![]() Czeremcho, te zielone kolczyki maja średnicę niecałych 6 cm, a te drobne kwiatki około 1,5 cm. Przyznaję, że trochę dłubaniny przy tym było, ale satysfakcja duża. Juli, nie wiem jak Ci to wytłumaczyć jak zrobiłam te kolczyki. Po prostu gdy robiłam ostatnie okrążenie to szydełkiem obrabiałam obręcz kolczyka. Drut kolczyka przechodzi przez środek oczka. Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak zielone są urocze.
--- Ostatnio edytowane 2011-05-23 02:46:33 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
super!
|
|
Administrator
![]() |
|
Te zielone kolczyki mnie zachwyciły! Są prześliczne, perfekcyjnie wykonane, podziwiam cierpliwość! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Niema tu co krytykować tylko trzeba podziwiać piękne arcydzieła
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no chyba rozumiem ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.