Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
Nazywam się Bartosz Schubert i pracuję w Łuczniku ![]() ![]() to ja ![]() Wprawdzie nie szyję (kto wie, może czas zacząć ...) ale orientuję się conieco w sprawach maszyn do szycia i chętnie udzielę odpowiedzi na wszelkie pytania związane z maszynami do szycia firmy Łucznik. |
|
Stara Gwardia
|
|
Witamy serdecznie.
Na pewno taka osoba przyda się na forum ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-27 14:00:15 przez sallma --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Bartku na forum. Sporo u nas osób szyjacych na Łucznikach, tych nowych i tych nieco starszych,więc na pewno nie raz Twoja wiedza się przyda.
Sama szyję na takim, który ma 23 lata. A moze i szyciem sie zarazisz od nas, kto wie, kto wie... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Witamy bardzo serdecznie, miło nam Pana gościć ![]() Maszyna Łucznika była moją pierwszą "szkołą szycia", obecnie szyję na maszynie Husqvarny ale do Łucznika mam duży sentyment. Od razu dziękuję za instrukcje obsługi ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Jeżeli chodzi o instrukcje to postaram się docelowo wrzucić wszystkie łuczniki (niestety tylko nowe ... do starych instrukcji brak :/)
|
|
Administrator
![]() |
|
O bardzo się te instrukcje przydadzą ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witam serdecznie i od razu się podliżę
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam Bartoszu...świetnie,że jesteś z nami ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam Cię również Bartoszu ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.