Świeżynek
![]() |
|
Witam
Jestem tu nowa, a przyczyny mojej rejestracji na tym forum są zapewne bardzo podobne do waszych. Chcę nauczyć się szyć. Dlaczego? Po pierwsze zawsze chciałam ale jakoś nie miałam odwagi/czasu/siły, a po drugie odnajduję się w pewnych stylach jeśli chodzi o ubiór, które albo wymagają duuuużych zasobów pieniędzy albo umiejętności krawieckich. Jak widzicie stawiam na umiejętności krawieckie, które mam zamiar nabyć przy Waszej pomocy ![]() Mam nadzieję, że pomożecie mi odnaleźć pasję w szyciu, i z góry dziękuję za wszystkie rady, których być może mi udzielicie, bo podejrzewam że pytań będzie naprawdę sporo. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj!
Co to za "pewne style" jestem ciekawa? ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Ayumi wsród nas! Tez jestem ciekawa, jaki styl preferujesz. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj i podziel się z nami swoją pasją...
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witamy serdecznie i czekamy na pokaz stylu... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam i ja ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
witam, witam
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Witamy serdecznie!!
Pomożemy we wszystkim tylko pytaj! Z pewnością szyjąc samodzielnie zaoszczędzisz sporo pieniążków a satysfakcja... BEZCENNA! ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.