18 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja na razie tylko obejrzałam fotografie i omal się nie popłakałam ze śmiechu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja myślę, ze to jednocześnie pewna forma antykoncepcji męskiej...bravo za postępowość!
Jak dla mnie post dotyczący kolekcji Versace bije inne na głowę: Feszyn Men w swetrze a la koszula, który prezentuje, wygląda niezwykle twarzowo, zwiewnie i bez nadęcia. Do tego eksponuje swoje jakże zgrabne nogi otulone puchem naturalnych włosów. Chciałabym wam również zwrócić uwagę na ciekawy i intrygujący sposób wykorzystania starych, parcianych szelek, przytrzymujących super modne podkolanówy. W takim zestawie jazda rowerem to czysta przyjemność. Po prostu trzeba obserwowac tego człowieka, żeby wiedzieć, co się będzie nosiło w przyszłym sezonie. --- Ostatnio edytowane 2011-09-19 17:40:25 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna sprawa na poprawę nastroju ![]() Samo patrzenie na zdjęcia , na miny MODELA wywołuje u mnie uśmiech . Bardzo fajny blog ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
To chyba był nieprzemakalny strój na lany poniedziałek
![]() Swoją drogą skąd on to wszystko bierze, szelki, pokolanówki itd. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wiecie co...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak, stanowczo nie jestem z tej epoki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
pajesiu ja bym powiedziała że my jesteśmy z tej epoki ale on jest o jedną do przodu
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
popatrzcie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4u66sN8O5lI http://www.youtube.com/watch?v=ev09xEmLidE świetny jest ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
hehe
kalesony ze spodenkami w ogole ktos wie co to za stylllllllllll ? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kurcze no, czy on na serio fotografował się z Pauliną Młynarską, czy to fotomontaż, bo juz sama nie wiem? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chciałabym tylko zwrócić uwagę, ze na moim ukochanym feszynowym blogu pojawił się nowy post - Po mięso na miasto. ________________________________________________________
|
18 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.