Administrator
![]() |
|
Jak dla mnie pierwszy pomysł odpada z wiadomych względów ![]() Drugi wydaje się być lepszym ale jest jedno ALE - jeśli będą startować w konkursie osoby z naszego forum (a napewno będą) możemy być posądzeni o stronniczość jeśli w jury będzie ktoś od nas. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Trochę tak jest ale z drugiej strony jury byłoby wieloosobowe więc trudno byłoby przeforsować coś tylko ze względu na "znajomości" poza tym istnieje chyba jeszcze jakaś wiara w ludzi
![]() --- Ostatnio edytowane 2011-07-14 10:12:59 przez Susanna --- |
|
Administrator
![]() |
|
Optymista ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pomysł głosowania przez każdą dowolną osobę jest oczywiście zły, bo się zrobi konkurs na popularność
![]() A na plagiaty proponuję prosty trick: dodać wymóg posiadania kartki z jakimś napisem, coś w stylu "Orientalnie z Łucznikiem" plus dane autora i skończy się kopiowanie ze stron rosyjskich czy inszych. Takie rzeczy o wiele trudniej jest podrobić nawet w programie graficznym, jeżeli ktoś się nie zna, a i znaleźć ubranie czy coś innego od jakiejś osoby, które spełnia warunki konkursu, a jednocześnie ta osoba trzyma kartkę - jeszcze trudniej ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Mrufka dobrze pisze ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.