35 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Administrator
![]() |
|
Pewnie tak. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Myślę, że nie ma co się denerwować. Zapowiadali wielkie zmiany, więc to musi potrwać, a pewnie i w praniu wyjdą jeszcze jakieś błędy. Cierpliwości
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
a nie, nie denerwuje sie bo juz nawet ta nowa ich stronke zdazylam zobaczyc(b. fajna), tylko sie zdziwilam ,ze podczas logowania nagle zniknela
![]() pozdrowionka |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() Edit: Ok, widziałam. --- Ostatnio edytowane 2013-03-13 16:43:18 przez Impressivo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Już jest z nową szatą, trzeba się będzie przyzwyczaić... ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jak dla mnie za duże grafiki, jakby mogły to by mi z monitora wyszły... i trochę trudno znaleźć coś, co jest potrzebne... chyba wyszukiwarka jeszcze nie jest w pełni sprawna. Idę buszować, bo już mam dość prucia i rozkminiania z cyklu "jak to powinno być"
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sądzę, że do ostatecznej formy papavero będzie dochodzić jeszcze przez jakiś czas
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Też tak sądzę Imp. Najczęściej jest tak, że portal zostaje "odpalony" a potem wychądza błędy, problemy itp. i trochę musi potrwać zanim wszystko opanują ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Susanno, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz moje RZS daje mi się we znaki i nie szyję za dużo a prawie wcale. Wierzę, że będzie lepiej. Jednak komputer jest włączone na ekrawiectwie i czytam wszystko, każdy post. Mój mąż twierdzi, że jestem uzależniona. Z papavero mam wydrukowaną i posklejaną formę na sukienkę wyszczuplającą i spódniczkę. Czekają na realizację ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-14 10:48:44 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Administrator
![]() |
|
W sumie to nigdy nie pytałam czy kolory i grafika WAM odpowiada, taką skórkę zakupiliśmy i taka jest ale skoro piszesz, że radzisz sobie z obsługą tego tworu to się cieszę ![]() ________________________________________________________
35 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.