35 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Świeżynek
![]() |
|
Dziewczyny... a czy któraś wie co się dzieje ze stroną papavero? Nie moge ani wejść na stronkę, bo odrazu pokazuje się do logowania okienko... mimo iż się loguje i mam konto od dawna nie mogę się zalogować!!
Za bardzo nie wiem gdzi ezadać to pytanie ... bedę wdzięczna za jakiekolwiek info co się dzieje ze stronką papavero??? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zmieniają wygląd strony. Zreszta chyba nie tylko wygląd, o ile dobrze kojarzę. Ma być fajniejsza. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak, już o tym mówili od dawna, że ma być nowa strona i w ogóle nowy wygląd portalu ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja powiem tak:
Jeśli chodzi o szycie ciuchów to jestem kompletne zero.. ale sobie pomyślałam a co tam! Mam darmowy wykrój z papavero, posklejam, wykroje i będzie dobrze.. i Co? Biust na wysokośći obojczyka i pacha wrzynająca się jak nie wiem co! ![]() A była to zwykła bluzka bwz rękawów z podkrojem naokoło dekoltu i pach... Jako, że z ciuchami szytymi samemu nie miałam do czynienia, zniechęciłam się szybko... podkosiłam kilka burd od ciotki i postanowiłam jeszcze raz spróbować. Jednak po wykroju z papavero mam wielkie obawy, że i tutaj będzie coś nie tak... ale dopóki nie zrobię jednej rzeczy z burdy to się nie przekonam co do różnicy, no nie tak? A też planują zwykłą bluzkę/tunikę/sukienkę z burdy nr 7/99 model 109 ![]() http://www.ms77.ru/articles/biblioteka/25999/ Chociaż nie wiem, czy nie za trudna będzie bo ma 2 kropki ;P --- Ostatnio edytowane 2013-03-12 17:57:28 przez Martynior --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z Burdy nigdy nie szyłam. Mam kilka upatrzonych modeli, ale jakoś tak...nie było kiedy się zabrac.
Z Papavero szyłam, nie szyję w zasadzie od czasu, jak istnieje Impressivo, bardziej z braku czasu niż z innych powodów. Mam jedną ukochaną sukienkę z ich wykroju. Fakt, wrzyna się pod pachami, ale poza tym wygląda...zjawiskowo. Inna z kolei okazała się workowata, ale pod pachami równie ciasno. Do dziś wisi nie dokończona. Już ponad rok. Trudno powiedziec co jest nie tak. Edit: Po kilku próbach stwierdziłam, że (jak dla mnie) wystarczy, jeśli podkrój pachy wytnę po linii szwu. To taka tam...poprawka, nie poprawka...na szybko i bez kombinacji. --- Ostatnio edytowane 2013-03-12 20:25:02 przez Impressivo --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja tam nie narzekam - owszem wpadki były ale generalnie na mnie te wykroje całkiem nieźle leżą. A że nie szyję od razu na gotowo tylko mierzę i dopasowuję to poprawki wprowadzam na bieżąco. Choć fakt - te pachy są straszne! Nawet w płaszczu który właśnie szyję są niesamowicie ciasne!! W płaszczu - aż dziw bierze. Trzeba będzie je bardziej podkroić. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
hej dziewczeta i chlopaki!
czy u Was dziala juz strona??? ja po nieudanym zalogowaniu sie(na odnowionej stronie) ujrzalam tylko meldunek, ze nastapil blad a po ponownym wczytaniu strony jest tylko informacja, ze z powodu chwilowych problemow technichnych strona jest niedostepna...powiedzcie tez tak macie?? pozdrowionka Masza ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Teraz mają przerwę z powodów technicznych
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem bardzo ciekawa czy Papavero jeszcze kiedykolwiek wstanie.. ________________________________________________________
Moja praca, moja pasja - http://aleksandra-krajnik.pl/
Aleksandra i jej mała manufaktura - http://aleksandra-szyje.blogspot.com/ Koszulki, dużo koszulek - http://t-max.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dadzą radę. Widać, że diagnostykę włączyli, szukają błędu.
Mi też się ostatnio strona "wywaliła", a chciałam tylko drobne poprawki zrobić ![]() ________________________________________________________
|
35 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.