80 stron: « < 62 63 64 65 66 67 68 > »
Pogromca spamerów
![]() |
|
wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Samych sukcesów i powodzenia, a przede wszystkim żelaznego zdrowia! ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkiego najlepszego
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Heh, dopiero dzisiaj zauwazyłam, ze dostałam zyczenia...Gapa ![]() Dziekuje serdecznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja jestem przed urodzinami xD
Moje- 26 Grudnia ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Piotrek wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dobrej maszyny, radości z szycia, szczęścia i cierpliwości do prucia... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja mam jutro i idę na Hobbita ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkiego najlepszego Piotrek.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Również Wszystkiego najlepszego. Zazdroszczę wypadu do kina, u mnie premiera była 16.12.2013 ale tym razem nie miałam możliwości aby się wybrać na film. Muszę poczekać aż kruszynka podrośnie. Mam nadzieje że będziesz zadowolona, pierwsza część Hobbita bardzo mi się podobała.
|
80 stron: « < 62 63 64 65 66 67 68 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.