80 stron: « < 63 64 65 66 67 68 69 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
U mnie też już premiera była, ale to w końcu prezent i nie chciałam iść wcześniej. W zeszłym roku też byłam i za rok też będę ![]() Jestem tak podekscytowana, jak mało kiedy. Za każdym razem, gdy byłam w kinie i widziałam trailer, to aż mnie ciarki przechodziły ![]() To będą 3 lata najlepszych urodzin, jakie do tej pory miałam. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To życzę udanego wypadu, opisz wrażenia. Ja na pewno wybiorę się do kina na ten film ale za jakiś czas dopiero. Za rok też będę
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Mio! Najwrażliwsza kobieto pod Słońcem, wszystkiego najlepszego Ci życzę ![]() ![]() ![]() ![]() Mnóstwa lalek i miejsca dla nich, niech cieszą nasze oczy Twoje dzieła. ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piotrm210, Joan, Mio, Helen i Susanna - wszystkiego najlepszego! ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ło Madero! Znowu coś przegapiłem?
Solenizanty! Jubilaty! Wszystkiego, co tam tylko Wasze wyobraźnie podpowiedzą! Trzymajcie się! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Joan wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Helen i Susanko wszystkiego najlepszego,duzo zdrowia,zczescia pomyslnosci
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Helen, Susanno wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja się dołączam , wszystkiego najlepszego !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
80 stron: « < 63 64 65 66 67 68 69 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.