23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
|
|
Świetny fason i kolor
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Rewelacja i do patrzenia i do noszenia. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Strasznie dziękuję za te pozytywne głosy ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna sukienka !!! Odważny krój ( jak ktoś to określił), i o to chodzi w szyciu sukienek, aby od czasu do czasu zaprezentować takie śmiałe projekty. Klasyczny krój sukienek też jest bardzo użyteczny, ale ja lubię coś uszyć, co odbiega od utartych standartów. A Twoja sukieneczka jest właśnie taka nowatorska i oryginalna.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka naprawdę świetna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękna jest ta sukienka; chciałabym mieć taką
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
niezwykle cudowna! wspanialy kroj i tkanina z ktorej uszylas, a przede wszystkim wykonanie!!! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Cześć ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ciekawa sukienka świetne połączenie materiałów noi ten wielki dekolt robi wrażenie
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Znowu mój ulubiony dekold i "rękawki"-motylki, świetne połaczenie. Kolor też mi się bardzo bodoba, chociaż nie "mój". ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.