23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze. Jestem już po imprezie i muszę powiedzieć, że sukienka się sprawdziła: było mi w niej wygodnie i czułam się piękna - właśnie to lubię w ciuchach, że kiedy nam odpowiadają to potrafią tak silnie wpływać na nasze samopoczucie. Dzisiaj chciałabym pokazać prostą bluzkę, którą uszyłam sobie w niedzielę. Bardzo szybko się ją szyło i myślę, że jeszcze wielokrotnie wykorzystam tą formę(to ta sama którą wykorzystała do sukienki tylko, że bez odcinania pod biustem i poszerzania dołu. Po uszyciu czułam, że czegoś jej brakuje...okazało się, że wstążki w kropki ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna! Kokardka świetnie urozmaica prosty krój bluzki i jednocześnie kontrastuje paseczki. Jest bardzo urocza ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Stara Gwardia
|
|
Naprawdę śliczna bluzka kokardka dodaje jej uroku i elegancji
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Taka wdzięczna...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Paseczki i kropeczki bardzo wdzięcznie i kobieco!
|
|
Administrator
![]() |
|
Sliczna! Bardzo fajnie ta kokardka ożywia całość :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W obecnych trendach juz dawno nie razi takie zestawienie.
Ś l i c z n a bluzka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Zgadzam się z Tobą Kora. Zastanawiam się czasem czy to takie przyzwolenie na wszelkie kombinacje ma więcej dobrych czy złych stron...chyba więcej dobrych, ale nie jestem pewna ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
slodka jest! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Elegancka i kobieca, a jak jeszcze wygodna - to już niczego więcej nie potrzeba! Super! ![]() ________________________________________________________
|
23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.